Carriage House

Project Description

In this 19th-century Massachusetts Victorian Carriage House, that was converted into a residence, the architect chose to add a GlassWalk SG floor to the cupola.  Rain Glass was added to the bottom suface of the floor allowing light to pass through while also preventing undesired lines of sight.  The glass floor also enhances the small space by creating a more spacious feel.   

Features
• Glass: Transparent Low Iron/Starphire Glass with Mezzo TC Frit on the top surface and Rain Glass Added to The Bottom Surface
• Grid: Standard Clear Anodized “Matte Silver” Finish

For more information about the design of this project; please click to page 50 to view the article "A Carriage House Transformed" in the July/August 2012 issue of Design Bureau. 

Click On The Image Above To View The Magazine.

Credits

Architect: Andrew Sidford Architects

 

Upcoming events

2019 International Builders Show
Feb. 19-21
Booth C9343
Las Vegas, NV

Contact

Office:
3024 Acme Brick Plaza
Fort Worth, TX 76109
Plant:
206 Dotson St
Denton, TX 76205
1-800-932-2263